VERHUIZINGEN

Verhuisfirma

Verhuisplannen en opzoek naar een verhuisfirma? Wij bieden u alle diensten aan wat met verhuizen te maken heeft. Waaronder meubelbewaring, inpakservice, bedrijfsverhuizingen, nationaal en internationale verhuizingen, geen enkele vraag is ons teveel! We zijn zeer actief in de regio van vlaanderen en kunnen snel bij u zijn.  Wenst u een offerte op maat? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Uw verhuis van A TOT Z

Afhalen van uw verhuis tot zelfs u de luxe geven dat u zelf niets hoeft te doen. We maken plan op van vertrekbestemming en van eindbestemming.

Wij pakken ALLES in en zetten ALLES terug zoals het plan gemaakt is. Van vork en mes tot fiets aan de muur en auto in de garage. Wij verhuizen alles.

 

Zowel bedrijven als particulieren

Heel wat klanten hebben diensten van ons afgenomen. Wij maken op voorhand een plan samen met u zodat u ook weet wat u de dag van de verhuis kan verwachten! Zo komt u niet voor verassingen te staan. Bij een bedrijfsverhuizing is dit zeker noodzakelijk om zo weinig mogelijk van uw kostbare tijd te verliezen.

 

Ladderlift

Wij hebben onze eigen ladderlift waardoor er geen andere firma’s meer aan te pas moeten komen. Een aanspreekpunt, dat is een handig pluspunt voor u! met andere woorden, weer een zorg minder.

Demontage en montage van meubels

Mochten de meubels niet geschikt zijn om in 1 stuk te kunnen verhuizen, zorgen wij voor de demontage en de montage ter plaatse.

 

Verhuis van Piano?

Wij hebben zeer veel ervaring, met het verhuizen van piano’s. Hier geen zorgen dus!

Wij pakken de piano in waardoor er geen schade aan muren, deuren en natuurlijk ook de piano mogelijk is.

 

Bedrijfsverhuizingen